De persoon achter Faye Instituut

Veronique Delcourt

Mijn hele leven staat bijna volledig in het teken van Cosmetica. Na mijn studies schoonheidszorg kreeg ik de opportuniteit om voor internationale cosmetica merken te werken zoals Issey Miyake, Nina Ricci, Carita, Valmont, Sisley en Shiseido. Maar mijn ultieme droom was een eigen professioneel schoonheidsinstituut, gespecialiseerd in huidverzorging, huidverbetering, makeup, lichaamsverzorging en geuren. Wel 9 jaar geleden greep ik die kans en ben ik nu het gezicht van Instituut Faye te Oudenaarde.

Missie

In het instituut werk ik enkel met wetenschappelijk bewezen producten zoals Shiseido en Mesoestetic die op een continue, innovatieve manier zorgen voor een gezonde, mooie huid! We kiezen voor een persoonlijke verzorgingsritueel op maat van je huidtype.

Visie

Tijdens een intakegesprek maken wij een analyse van jouw behoeften, je leefgewoonten en je verzorgingsritueel.  Dan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld voor je behandelingen in het instituut en verzorgingen thuis.

Alle behandelingen worden telkens opnieuw aangepast aan de noden en conditie van jouw huid. Gezondheid, eenvoud en resultaat zijn een must. Om dit te verwezenlijken volgen wij voortdurend opleidingen binnen  Shiseido en de Mesoestetic Academy en bezoeken wij regelmatig vakbeurzen en congressen.

Wij hopen je binnenkort te mogen verwennen in onze zaak.

Veel Liefs

Véronique